Skip to main content

Jak na zabezpečení logistických skladů? Pomůže SKLAD

30. 05. 2022

Logistika je velmi komplexní obor, v němž je klíčová souhra jednotlivých prvků a služeb dodavatelů, a to v reálném čase. I proto se společnost SECURITAS ČR počátkem roku 2022 stala členem profesního sdružení SKLAD. Jaké výhody přináší spolupráce s dalšími experty v oblasti logistiky?

Spolek kompetentních logistiků a dodavatelů (SKLAD) je nezávislá inciativa, která usnadňuje přístup k logistickým službám. Hlavní idea spočívá ve vytvoření jednotné platformy, která zajistí potřeby celého logistického procesu – od výběru haly, přes nastavení vnitřních procesů až po navazující oblasti. Mezi tyto oblasti nově patří i komplexní ostraha objektů a osob, instalace bezpečnostních technologií a bezpečnostní poradenství. Zájemce může využít služby spolku v celé šíři jeho portfolia, nebo si vybrat jen některou část. Jedním z cílů spolku je navíc zvyšovat odbornost a představovat moderní trendy. Pro tyto účely SKLAD například inicioval rozsáhlou oborovou studii o trendech v logistice ve spolupráci s výzkumnou agenturou IPSOS, pořádá také konference a semináře. Budování komunity a networking je tak velmi důležitou přidanou hodnotou tohoto profesního sdružení.

Každý dělá, co umí nejlíp

SECURITAS ČR se vstupem do spolku SKLAD přidává k dalším osmi stávajícím členům. Jejich výčet je nejlepší charakteristikou komplexního přístupu k logistice.

  • Společnost 108 AGENCY je realitně-poradenská společnost, která zaměřuje na komerční nemovitosti. Její pracovníci pomohou klientům najít ten správný objekt pro jejich potřeby.
  • IT odborníci ze společnosti Aimtec vytváří softwarové řešení pro výrobu a logistiku na míru danému projektu. Od plánování přes sklad a výrobu po expedici a elektronickou výměnu dat.
  • Společník BLUMENBECKER Prag přináší do SKLADu znalosti z oblasti automatizačních technologií. Vše od návrh systému přes programování až po robotické aplikace a systémy strojového vidění.
  • Značka HAPPY END nabízí širokou škálu služeb, od bezpečnosti práce, přes čistotu provozu až po efektivní a ekologické odpadové hospodářství nebo skladování kapalin, nebezpečných látek plynů.
  • Společnost JK Logistika se zabývá návrhem a optimalizací komplexních řešení interních logistických procesů. Možností služeb jsou velmi široké, od poradenství, vypracování projektu až po převzetí kompletní odpovědnosti za provoz skladu.
  • Na Logtech se může obrátit kdokoliv, kdo má zájem o komplexní automatizované systémy manipulace, zejména pro letiště, distribuční, skladová a třídící centra.
  • Firma STILL patří mezi světovou špičku dodavatelů manipulační techniky, vybavení skladů a nejmodernějších systémů komplexních intralogistických řešení. Značka STILL se pyšní více než stoletou tradicí, na českém trhu pak působí déle než 25 let.
  • Zebra Technologies je inovátorem poskytujícím produkty a služby umožňující snadnější komunikaci mezi podnikem a okolním. Její řešení a partneři umožňují firmám získat konkurenční výhodu.

Také agentura SECURITAS ČR jako nový člen spolku přináší to, co umí nejlépe – komplexní bezpečnostní služby. Svým partnerům i klientům SKLADU nabízí moderní řešení kombinující kvalifikovanou lidskou sílu s pokročilými technologiemi, ať už jde  například o vzdálený monitoring kamerového systému RVS, eRecepci, eVrátnici nebo samotné bezpečnostní pracovníky na místě, jejichž činnost lze velmi efektivně řídit díky digitální evidenci. Spolek SKLAD tak se vstupem Securitas získává v oblasti zabezpečení unikátní know-how.  

„V oblasti logistiky vidíme velký potenciál a členství v profesním sdružení SKLAD nám umožní vzájemnou výměnu informací s dalšími logistickými experty nabízejícími vše od pronájmu prostor, vybavení skladů až po zabezpečení a segmentové vyprofilování. Těším se na spolupráci při výzkumu trhu a vývoji nových řešení stejně jako na společné marketingové aktivity a možnost oslovit nové zákazníky,“ shrnuje výhody nového partnerství CEO společnosti SECURITAS ČR Pavel Adamovský.

LÍBIL SE VÁM TENTO ČLÁNEK?

Přečtěte si také:

Jak střežit průmyslový areál bez fyzické ostrahy?

Místo dalších kamer či strážných vsaďte na komplexní řešení

Kontaktujte nás ještě dnes

S čím vám můžeme pomoci? Napište nám zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře.
An error has occurred while getting captcha image

Vaše osobní údaje budou zpracovávány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů, které si můžete přečíst zde. Odesláním formuláře potvzujete souhlas s těmito zásadami.

Litujeme, ale tento prohlížeč není podporován. Chcete-li využívat naše webové stránky, zkuste použít novější prohlížeč, jako je Chrome, Safari, Firefox nebo Edge.