Skip to main content

Jan Peroutka o IoT tlačítku v podcastu Tady Vodafone

Co bude následovat, když tísňové tlačítko Securitas zmáčkne seniorka s Alzheimerovou nemocí? A jak hluboko pod zem můžete tlačítko zakopat, aby ještě chytlo signál? Náš ředitel rozvoje bezpečnostních řešení se sešel s expertem na internet věcí Jiřím Zdražilem v podcastu Vodafonu.

5. 12. 2023

Že jsme na spolupráci s oblíbeným mobilním operátorem v Securitas náležitě hrdí a podobně to vnímá i Vodafone, jsme už psali v několika článcích – naposled v našem blogovém rozhovoru s Jiřím Zdražilem.

Dva hlavní aktéři současné spolupráce na vývoji IoT tísňového tlačítka se nyní sešli po dlouhé době osobně – a to hned před mikrofony podcastu Tady Vodafone ze 20. listopadu 2023. Na dotazy moderátorky odpovídali Jan Peroutka s Jiřím Zdražilem konkrétními odpověďmi. Dozvíte se tak nejen způsoby, jak tlačítko používat, ale i perspektivy další spolupráce do budoucna. Poslechněte si!

https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/podcast/tady-vodafone-76-jan-peroutka-a-jiri-zdrazil-o-tis/

Můžete si také přečíst naši tiskovou zprávu.

Litujeme, ale tento prohlížeč není podporován. Chcete-li využívat naše webové stránky, zkuste použít novější prohlížeč, jako je Chrome, Safari, Firefox nebo Edge.