Skip to main content

SECURITAS ČR využívá pokročilé nástroje finančního řízení

Digitalizace, automatizace a důraz na produktivitu se v SECURITAS ČR dotýkají všech aspektů fungování. Pokročilé technologie využíváme i v oblasti finančního řízení, a to v podobě nástroje GIST Intelligence.

4. 10. 2023

Abychom mohli v Securitas i nadále zlepšovat své služby zákazníkům a přinášet inovace v oblasti bezpečnosti a ostrahy, potřebujeme zajistit efektivní finanční řízení společnosti. Za tímto účelem už 10 let úspěšně používáme nástroj GIST Intelligence.

„GIST Intelligence nám umožňuje detailně analyzovat ziskovost jednotlivých zakázek a přináší nám množství důležitých informací pro řízení naší společnosti,“ vysvětluje Markéta Moravcová, finanční ředitelka SECURITAS ČR.

 

Automatizace reportingu a informovanější personální řízení

V čem nám pokročilý controllingový nástroj pomáhá? Jedná se především o sledování klíčových finančních ukazatelů a hospodářských výsledků, automatické sestavení manažerské výsledovky, efektivní tvorbu vize, prognóz, rozpočtu i obchodního plánu. Pro interní účely využíváme také různá porovnání a pravidelný automatizovaný reporting na měsíční bázi.

Nástroj GIST Intelligence nám tak umožňuje finanční monitoring, kontrolu dat z různých systémů, plánování, ale i analýzu odchylek. Nabízí též vhled do personálního řízení. Prostřednictvím dat o stavu zaměstnanců, osobních nákladů nebo třeba důvodů ukončení pracovního poměru se můžeme lépe rozhodovat v oblasti personální politiky, což přináší benefity našim zaměstnancům.

Díky tomu, že nástroj využívá také SECURITAS SK, máme možnost sledovat finanční ukazatele obou společností dohromady nebo je porovnávat mezi sebou. Finanční řízení společnosti je tak efektivnější, produktivnější a informovanější.

Litujeme, ale tento prohlížeč není podporován. Chcete-li využívat naše webové stránky, zkuste použít novější prohlížeč, jako je Chrome, Safari, Firefox nebo Edge.